Eenvoudig te leren kralen tutorial-Hoe sieraden ringen te maken

Fazit: Eenvoudig te leren rijtraining over het maken van sieradenringen - een creatieve lotusring. Binnen complete illustratie en woorduitleg.

Ben je het zat om rechtstreeks uit de winkel sieradenringen te kopen? En ben je geïnteresseerd in het maken van sieradenringen thuis? Als je antwoord "ja" is, beloof ik je dat je deze tutorial graag leuk vindt! Hier laat ik je de manieren zien om ringen met kralen te maken, het zijn: Silver Lined 8/0 Glass Seed Beads en Swarovski Crystal Beads. Wat meer is, is het belangrijkste ringsgezicht een geparelde lotusbloem, zo shinning en speciaal! Kijk nu eens naar mijn eindproduct en leer sieraden maken rinkelen:

Benodigde materialen voor het maken van sieraden ring:

Kristallisierte Kristallperlen, 8482 5301 mm, Doppelkegel, grüngelb, Größe: ca. 6 mm lang, 6 mm breit, Bohrung: 6 mm

Kristallisierte Kristallperlen, 8482 5301 mm, Doppelkegel, Kristall

Nylondraht, Transparent, 0.35 mm

Schmuck Zange Schmuckzange

Tips voor benodigde kralen:
1. Wanneer ik de rocailles kies, kies ik meestal voor de met zilver gevoerde, ze zijn: Geel zilver bekleed 8/0 glas rocailles en donkerblauw zilver bekleed 8/0 glas rocailles;
2. Over de Swarovski Crystal Bead, deze bevat ook twee hoofdkleuren: lichtgroene Swarovski Crystal Bead en transparante Swarovski Crystal Bead.
Hoe sieraden maken ring?
Stap 1: Maak het ringvlak van de lotusring
Deel 1: String vijf geel zilver beklede 8/0 glas rocailles en kruisen de laatste voor het krijgen van een lus, dit is net als de meeldraden van de lotus;

Deel 2: Dit deel bestaat voornamelijk uit het maken van de bloembladen van de lotusring. Zoals de bovenstaande afbeelding in deel 1 laat zien, voeg je een lichtgroene Swarovski Crystal Bead en een transparante Swarovski Crystal Bead op een punt toe en steek je vervolgens door een andere lichtgroene Swarovski Crystal Bead. Vergeet niet om voor het tweede tot en met vijfde bloemblad de gedeelde rocailles van de meeldraad te rijgen. Eindelijk passeer je één transparante Swarovski Crystal Bead als het einde van het werk van het hele lotusgedeelte.

Stap 2: Maak de ringcirkel van de lotusring
Breng 3 donkerblauwe Silver Lined 8/0 Glass Seed Beads aan op elke punt respectievelijk en steek dan door een andere 1, dit is een groep van de ringcirkel; het volgende werk is gewoon dezelfde actie herhalen om de ideale lengte te krijgen.

  

Trek ten slotte het eindgedeelte naar het startgedeelte van de lotusring en haal een van de draaduiteinden door de tegenoverliggende transparante Swarovski Crystal Bead om de beide uiteinden aan dezelfde kant samen te brengen, trek dan de draad aan en knoop een knoop.

Stap 3: Snij het overtollige draaddeel af
Voordat u het overtollige draaddeel afsnijdt met de zijsnijtang, moet u ervoor zorgen dat u de knoop goed knoopt, terwijl de handgemaakte lotusring gemakkelijk kan worden opgebroken.
Kortom, in vergelijking met andere sieraden-kralenprojecten, maak ringen met kralen gewoon een fluitje van een cent. Hier zijn 3 noodzakelijke factoren bij het thuis maken van sieraden, voor de meeste hobbyisten,: juiste kraalgrootte, juiste colokleurkleur en goede afwerking! Wat dan ook, ik hoop dat je het leuk zult vinden met deze grappige kralen tutorial!

400 / 400