Hoe sieraden te maken met kralen en draad-A Beaded Ring voor uw wijsvinger

Fazit: Tips voor het maken van sieraden met kralen en draad om een delicaat sieraad voor uw wijsvinger samen te stellen, elegant en eenvoudig; alles wat je nodig hebt in de kralenring zijn een 12mm edelsteenkraal en verschillende glazen kralen.

Kralen op je vingers, net zo als die rond de nek of bengelen naast de oren, alles is zeker nodig voor een mode dame. Met een beetje hulp, bezit je een aantrekkelijke kralenring door in het leren sieraden te maken met kralen en draad. Het is een geweldige kans voor beginners om basishandvaardigheden te ontwikkelen en hun individualiteit te demonstreren.

Benodigde materialen in de kralenring:

4mm Österreichischen Kristall-Perlen

8/0 Glasperlen

12mm Edelstein Perlen

Tiger Schwanz Draht, Nylon beschichteter Stahl, Edelstahl Draht, Hellgrau, 0.38 mm

Schmuck Zange Schmuckzange, Seitenschneider, Karbonstahl, Gehärteter Karbonstahl

Hoe maak je sieraden met kralen en draad?

Stap 1: monteer de 12 mm kraal met 4 mm Swarovski-kralen
1. Knip een 120 cm lange draad af en rijg drie van de 4 mm Swarovski kristalkralen naar de middelste positie; vervolgens beide uiteinden door de 12 mm edelsteen kraal;
2. Voeg eerst een 4 mm Swarovski kristalkraal op elke draad toe; en dan door een andere kruisen;
3. Houd een van de uiteinden van de draad vast en rijg vijf 4 mm Swarovski Crystal-kralen erop en voer deze door de aangrenzende Swarovski Crystal-kralen om twee tips precies symmetrisch te maken;
4. Elke draadstreng twee 4 mm Swarovski kristalkralen en dan door een andere kruisen.
Tijdens de bovenstaande processen voor een gerolde ring, moet u ervoor zorgen dat u alles strak trekt.

Stap 2: houd de middelste kraal van de gerolde ring op zijn plaats
Neem twee draaduiteinden en voeg een 4 mm Swarovski Crystal Bead en drie 8/0 rocailles toe;
Ten tweede, steek beide uiteinden door de centrale 12 mm kraal;
Voeg ten slotte drie 8/0 rocailles en een 4 mm Swarovski Crystal Bead op elke draad toe en steek vervolgens twee uiteinden door de tegenoverliggende centrale Swarovski Crystal Bead.

Stap 3: maak het laatste kettinggedeelte met rocailles en draad
Pak beide uiteinden op in de half afgewerkte kralenring en begin met het maken van de verbonden lussen uit drie 8/0 rocailles volgens de instructies. Op het einde, eenvoudig verbergen de draad tips in de kralen door ze te weven willekeurig voldoen aan de fundamentele kralen methoden.

Daar heb je deze kralenring nu afgemaakt! Ben je erachter gekomen hoe je sieraden kunt maken met kralen en draad? Om eerlijk te zijn, er is niets speciaals, behalve de juiste collocatie van de kleuren, raadzaam het gebruik van kralen Materiaal en maat, geschikt gemakkelijk te leren, enz. Nou, al met al, veel succes.

400 / 400

Kommentar (2)

12. Aug. 2014 um 14:14 Uhr Jami Fitzgerald

This tutorial is so complicated! You really should break the steps down further and simplify your wording...maybe take a tutorial on how to write tutorials! What a shame, I do like your design...