Makkelijk om armbanden projecten te maken-Hoe armbanden voor kinderen te maken

Fazit: Een eenvoudige tutorial vertelt hoe je armbanden voor kinderen kunt maken. Armbanden maken voor kinderen is niet alleen om een sieradenaccessoire voor je kinderen te maken, maar ook een goede kans om ze armbanden te leren maken en hun talenten te helpen ontdekken!

In de wereld van kinderen willen ze ook graag mode zijn zoals volwassenen. Ongeacht de jurken of sommige sieradenaccessoires. Echter, vanwege hun aard van onstandvastigheid, kies enkele gemakkelijk te maken armbanden kan een prachtige oplossing zijn. Trouwens, armbanden maken voor kinderen kan leuk en gemakkelijk zijn. Leren hoe je armbanden voor kinderen kunt maken, is ook een project dat helpt de talenten van je kinderen te ontdekken en ze te leren focussen.

Kies het materiaal terwijl je armbanden voor kinderen maakt:

Handgemaakte goud zand  Lampwork Bead

Grade "A" natuurlijke zoetwater Zuchtperlen

Messing Quetschperlen, Fass, Silbern Silberfarbig

Eisenspaltringe, Nickel frei, Platin Farbe

Messing Karabinerverschlüsse Spangen

Tiger Schwanz Draht

Schmuck Zange Schmuckzange

 

Hoe armbanden voor kinderen te maken?
Stap 1: Voeg een messing kreeft-klauwssluiting toe
Knip een 15 cm lange tijgerdraad uit en bevestig de messing karabijnsluiting op een punt met een ijzeren krimpkraal.
Stap 2: String kralen
Terwijl het maken van armbanden voor kinderen, hoeft u niet te veel na te denken over de vraagstukken, of de kralen nu mode zijn of uitblinken, zo eenvoudig mogelijk.
Regard Tibetan Silver Bead Cap * 2, Grade "A" Natural Freshwater Pearl Bead * 1 en Handmade Gold Sand Lampwork Bead * 1 als één groep, herhaal de groep tot u de ideale lengte krijgt.

Stap 3: maak armbanden voor kinderen klaar
Voeg een springring aan het einde toe met Crimp Bead opnieuw. Als je de overtollige draad hebt afgeknipt, krijg je je handgemaakte armband!

 

Zo eenvoudig, toch? Probeer meer combinaties zoals je kunt doen! Terwijl je een gezicht maakt om armbanden voor kinderen te maken, moet je op de materialen letten. In gemakkelijk te maken armbanden, kunnen natuurlijke materialen met een heldere kleur beter zijn. Zoals in deze armband, kies ik de veiligheidsglaskralen en Natural Freshwater Pearl Bead als belangrijkste materialen, en bovendien zijn alle metalen onderdelen speciale nikkelvrije materialen.

400 / 400